Daca pregatiti pentru cei mici, inlocuiti cafeaua cu lapte cu ciocolata.
Rupeti biscuitii in bucati mai mici si amestecati cu celelalte ingredientele (miere, cacao, nuca, unt, etc). Compozitia trebuie sa aibe consistenta celei pentru salam de biscuti. Daca mai este nevoie adaugati lapte sau cafea. Compozitia obtinuta se da la frigider pentru o ora pentru a se intrepatrunde aromele.
Intre timp se pregateste crema de mascarpone: branza se amesteca impreuna cu zaharul, cafeaua si cacao timp de 3 minute.
Se scoate compozitia de la frigider, se pune pe un platou si se modeleaza corpul ariciului. Se pune si crema de mascarpone peste, iar apoi se infig cerealele de ciocolata, care imita tepii. I se pun ochii si nasul din aceleasi cereale.
Se da la frigider pentru 2-3 ore.
Pofta buna!
Este un desert simplu, gustos si aspectuos, ideal pentru masa de Paste.
M-am gandit sa-ti pregatesc inca o reteta care are sute de versiuni si care totodata starneste competitia in pescarii de...
Saramura de peste in stil vietnamezInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii