Tort 2000

Postat pe: 20-01-2012
(1)

Ingrediente

180 g ciocolata fondenta
90 g unt
6 oua
130 g zahar
100 g faina
1 plic praf de copt (16 g)
100 g Nutella
200 g mascarpone
zahar vanilat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se topeste ciocolata impreuna cu untul la foc mic. Se da la o parte si se pun zaharul si galbenusurile. Se zbat albusurile spuma. Se adauga la crema de ciocolata albusurile apoi faina amestecata cu praful de copt, mestecati usor de jos in sus.

Varsati compozitia intr-o tava (40-28cm) si o coaceti la 160° pentru 20-30 min (daca tava este rotunda se coace un pic mai mult, sa zicem pana trece testul scobitorii). Dupa ce blatul este copt si rece se taie in 2 si se umple cu crema obtinuta prin amestecarea nutelei cu mascarpone si se pune la frigider inainte de a o servi presarati deasupra zahar vanilat din abundenta.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tort 2000" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

anca_pet
•  23.01.2012 21:19:06

e tare bun...:)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tort 2000