Se topeste ciocolata impreuna cu untul la foc mic. Se da la o parte si se pun zaharul si galbenusurile. Se zbat albusurile spuma. Se adauga la crema de ciocolata albusurile apoi faina amestecata cu praful de copt, mestecati usor de jos in sus.
Varsati compozitia intr-o tava (40-28cm) si o coaceti la 160° pentru 20-30 min (daca tava este rotunda se coace un pic mai mult, sa zicem pana trece testul scobitorii). Dupa ce blatul este copt si rece se taie in 2 si se umple cu crema obtinuta prin amestecarea nutelei cu mascarpone si se pune la frigider inainte de a o servi presarati deasupra zahar vanilat din abundenta.
Pofta buna!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaRetete de post economice
Cartofi cu usturoi verde si nautAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii