Se topeste ciocolata impreuna cu untul la foc mic. Se da la o parte si se pun zaharul si galbenusurile. Se zbat albusurile spuma. Se adauga la crema de ciocolata albusurile apoi faina amestecata cu praful de copt, mestecati usor de jos in sus.
Varsati compozitia intr-o tava (40-28cm) si o coaceti la 160° pentru 20-30 min (daca tava este rotunda se coace un pic mai mult, sa zicem pana trece testul scobitorii). Dupa ce blatul este copt si rece se taie in 2 si se umple cu crema obtinuta prin amestecarea nutelei cu mascarpone si se pune la frigider inainte de a o servi presarati deasupra zahar vanilat din abundenta.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii