Intr-un castron se amesteca cafeau racita cu cele 10 lingurite de lichior
-se inmoaie piscoturile (doar pe o parte) in amestecul de mai sus (cafea+lichior) dupa care, se aseaza unul lana altul pe un platou.
Crema:
-se bat galbenusurile cu cele 150 g zahar pana ce galbenusurile se albesc
-se bat albusurile separat pana se intaresc
-se amesteca galbenusurile cu spuma albusurilor si cu mascarpone la care se mai prepara pliculetul de gelatina si se adauga in crema.
Peste stratul de piscoturi se pune jumatate din crema, dupa care se mai pune un strat de piscoturi(vezi mai sus) si iar crema ramasa.
Se presara cacao sau cafea peste!
Se lasa 3-4 ore la racit dupa care se serveste!
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii