Tiramisu reţetă originală simplificată
Se pregateste din timp cafeaua.
Crema: se separa galbenusurile de albusuri si se bat spuma albusurile cu zaharul pana devine ca o crema apoi adaugam mascarpone si amestecam bine .
Se pregateste o tava in care facem prajitura, inmuiem fiecare biscot in cafea si ii punem in tava ca si cum ar fi un blat. Pe deasupra punem crema cu mascarpone si un alt strat de biscoturi inmuiati in cafea si iar crema si pe deasupra punem cantitatea decacao.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPentru ca mi-am propus sa testez toate condimentele noi de la Delikat cu ingrediente 100% naturale, a venit rândul...
Friptura de porc si cartofi cu unt la cuptor, servite cu sos de usturoi si rosiiSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii