Tiramisu reţetă originală simplificată

Complexitate
redusa
Tiramisu reţetă originală simplificată

Ingrediente

  • un pachet de biscoturi savoiardi
  • 500 gr mascarpone
  • 4 oua
  • 100 gr zahar
  • 3 cani cafea

Mod de preparare

Tiramisu reţetă originală simplificată

Se pregateste din timp cafeaua.

Crema: se separa galbenusurile de albusuri si se bat spuma albusurile cu zaharul pana devine ca o crema apoi adaugam mascarpone si amestecam bine .

Se pregateste o tava in care facem prajitura, inmuiem fiecare biscot in cafea si ii punem in tava ca si cum ar fi un blat. Pe deasupra punem crema cu mascarpone si un alt strat de biscoturi inmuiati in cafea si iar crema si pe deasupra punem cantitatea decacao.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa