Tiramisu (III)

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

un pachet de biscoturi savoiardi
500 gr mascarpone
4 oua
100 gr zahar
3 cani cafea

Mod de preparare

Se pregateste din timp cafeaua.

Crema: se separa galbenusurile de albusuri si se bat spuma albusurile cu zaharul pana devine ca o crema apoi adaugam mascarpone si amestecam bine .

Se pregateste o tava in care facem prajitura , inmuiem fiecare biscot in cafea si ii punem in tava ca si cum ar fi un blat . pe deasupra punem crema cu mascarpone si un alt strat de biscoturi inmuiati in cafea si iar crema si pe deasupra punem cacaoa .
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tiramisu (III)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

oana86
•  11.02.2010 01:03:09

ASA, eu galbenusurile nu le-am folosit ... am pus numai albusuri
LORY, CRISMAYAKA VA MULTUMESC

asa
•  07.02.2010 13:48:38

dar n-ai spus in reteta ce faci cu galbenusurile, le pui si pe ele sau nu?

crismayaka
•  15.10.2009 16:23:32

excelent si foarte rapid. il recomand. eu adaugat in crema si zahar vanilat si o esenta de rom,iar cafea am amestecat-o cu lapte ca am o fetita mica si sa nu o ia razna. mersi

LORY
•  24.02.2008 12:08:42

super!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tiramisu (III)