Pentru cei in criza de timp, care vor sa incerce o varianta rapida a clasicei Tiramisu reţetă originală.
Se prepara 300ml cafea in care se pun cele 2 plicuri de zahar vanilat, iar dupa ce se raceste se adauga coniacul.
Se prepara crema: laptele rece se amesteca usor cu cele 3 pachete de crema Dr. Oetker., apoi se mixeaza 3-5 minute la viteza superioara. Se adauga cele 3 cutii (a cate 250 g fiecare) de mascarpone si se amesteca usor cu telul, pana la omogenizare.
Se iau piscoturile si se inmoaie in cafea pe ambele parti (foarte repede!!), dupa care se aseaza la rand intr-o tava cu margini inalte. Dupa primul strat de piscoturi, se adauga jumatate din crema, se niveleaza, apoi se adauga al doilea strat de piscoturi. Peste acest ultim strat se intinde restul de crema, iar deasupra se pudreaza cacao. Se lasa la rece cel putin o ora.
Pofta buna! :)
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoCheesecake-ul cu afine este o imbinare minunata intre cremozitatea fina branzei de vaci si prospețimea zemoasa a afinelor.
Cheesecake cu afine - cremos si racoritorImi plac ardeii copti, ceapa calita si binenteles leguma porcu'.......:)))))
Tocana cu carne de porc si ardei coptCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii