Ingrediente
● 4 galbenusuri, |
● 150g zahar |
● 250g mascarpone |
● 250ml frisca lichida |
● coaja de la o lamaie |
● esenta de lamaie si cca 30 piscoturi de sampanie |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
20min
Daca vreti sa variati Tiramisu reţetă originală cu o alternativa mai acrisoara va recomand sa incercati aceasta reteta.
Se face o crema din galbenusuri, zahar, mascarpone si coaja de lamaie. Separat se prepara frisca care o data gata se amesteca incet cu cealalta crema.
Intr-o tava se aseaza un rand de piscoturi muiati intr-un sirop facut din esenta de lamaie si apa sau lapte dupa preferinte; un strat de crema, un altul de piscoturi si la final ultimul strat care obligatoriu trebuie sa fie de crema.
Se orneaza dupa preferinta. Se baga la frigider pentru cca. doua ore si se serveste rece.
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Ratatouille la slow cooker Crock Pot
Branza proaspata de vaci la slow cooker Crock Pot
Fasole cu carnati afumati la slow cooker Crock Pot
Varza cu ciolan afumat la slow cooker Crock Pot
Chilli con carne la slow cooker Crock Pot
Medalion de vitel cu pleurotus si baby morcov la slow cooker Crock Pot
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany