Tiramisu cu piure de zmeura

Postat pe: 06-11-2016
(0)

Ingrediente

750 g mascarpone
200 g zahar pudra
800 ml smantana pentru frisca
1 kg zmeura
200 g piscoturi
Pentru ornat
zmeura
visine
cacao

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Numar portii

PORȚII

10 portii
Pentru piureul de zmeura

Punem zmeura intr.un bol mai inalt si pasam pentru a obtine un piure.
Dam la frigider cat timp ne ocupam de crema.

Pentru crema

Amestecam mascarponele cu jumatate din cantitatea de zahar pudra si mixam circa 8-10 min.

Separat amestecam smantana pentru frisca cu restul de zahar pudra si mixam pana frisca devine ferma.
Incorporam ,lingura cu lingura,frisca in crema mascarpone.

Asamblare
Pentru asamblare am folosit un vas yena cu diametrul de 21 cm. si 2 pahare.
Punem de jur.imprejurul vasului un rand de zmeura,apoi pe fundul vasului,piscoturile ,peste care un strat generos de piure de zmeura.

Urmeaza un strat de crema(jumatate din cantitatea de crema).
Nivelam crema.

Continuam cu un rand de zmeura de jur.imprejurul vasului,un strat de piscoturi peste crema.
Peste piscoturi adaugam piureul de zmeura ramas.
La final ultimul strat de crema.
Nivelam crema.
Pudram cu cacao.
Decoram cu zmeura si visine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tiramisu cu piure de zmeura" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tiramisu cu piure de zmeura