Pentru piureul de zmeura
Punem zmeura intr-un bol mai inalt si pasam pentru a obtine un piure.
Dam la frigider cat timp ne ocupam de crema.
Pentru crema
Amestecam mascarponele cu jumatate din cantitatea de zahar pudra si mixam circa 8-10 min.
Separat amestecam smantana pentru frisca cu restul de zahar pudra si mixam pana frisca devine ferma.
Incorporam ,lingura cu lingura,frisca in crema mascarpone.
Asamblare
Pentru asamblare am folosit un vas yena cu diametrul de 21 cm. si 2 pahare.
Punem de jur.imprejurul vasului un rand de zmeura,apoi pe fundul vasului,piscoturile ,peste care un strat generos de piure de zmeura.
Urmeaza un strat de crema(jumatate din cantitatea de crema).
Nivelam crema.
Continuam cu un rand de zmeura de jur.imprejurul vasului,un strat de piscoturi peste crema.
Peste piscoturi adaugam piureul de zmeura ramas.
La final ultimul strat de crema.
Nivelam crema.
Pudram cu cacao.
Decoram cu zmeura si visine.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaDe cateva zile tot imi statea gandul la un preparat de genul acesta. Nu am gasit nici o reteta exact cum imi doream eu, asa...
Musaca de zucchini (dovlecei) cu carne tocata la cuptorSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii