Din 300 sau 400 g mure, 150 g zahar si un plic de zahar vanilat se face un gem mai lichid (nu se fierbe mult). Biscuiti amaretti se piseaza bine.
CREMA:
Se separa cele 5 oua, albusurile se bat spuma iar galbenusurile se amesteca bine cu 5 linguri de zahar pina devin albe apoi se adauga mascarpone, albusurile si un plic de zahar vanilat.
Intr-un vas de yena intindem un strat subtire de crema apoi asezam piscoturile pe care le ungem cu gem cald, se pun citeva mure se presara biscuiti amaretti si apoi se pune un strat bun de crema si straturile se repeta.
Pe ultimul strat de piscoturi se pune gem, mure crema se presara amaretti si se orneaza cu mure. se tine la frigider 3-5 ore.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNu o sa inteleg niciodata cum la fast-food-uri se pot indesa o gramada de ingrediente intr-o chifla foarte mica. Nu stiu de...
Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii