Din 300 sau 400 g mure, 150 g zahar si un plic de zahar vanilat se face un gem mai lichid (nu se fierbe mult). Biscuiti amaretti se piseaza bine.
CREMA:
Se separa cele 5 oua, albusurile se bat spuma iar galbenusurile se amesteca bine cu 5 linguri de zahar pina devin albe apoi se adauga mascarpone, albusurile si un plic de zahar vanilat.
Intr-un vas de yena intindem un strat subtire de crema apoi asezam piscoturile pe care le ungem cu gem cald, se pun citeva mure se presara biscuiti amaretti si apoi se pune un strat bun de crema si straturile se repeta.
Pe ultimul strat de piscoturi se pune gem, mure crema se presara amaretti si se orneaza cu mure. se tine la frigider 3-5 ore.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasa Reteta video, pas cu pas, o gasesti mai sus!
Desert clatite americane cu fulgi de ciocolataO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii