Tiramisu cu Mure

Postat pe: 10-09-2009
(1)

Ingrediente

Un pachet de piscoturi Savoiardi
un pachet de biscuiti Amaretti
400-500 g mure
150 g zahar
500 g mascarpone
5 oua
5 linguri de zahar
2 plicuri de zahar vanilat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Din 300 sau 400 g mure, 150 g zahar si un plic de zahar vanilat se face un gem mai lichid (nu se fierbe mult). Biscuiti amaretti se piseaza bine.

CREMA:
Se separa cele 5 oua, albusurile se bat spuma iar galbenusurile se amesteca bine cu 5 linguri de zahar pina devin albe apoi se adauga mascarpone, albusurile si un plic de zahar vanilat.

Intr-un vas de yena intindem un strat subtire de crema apoi asezam piscoturile pe care le ungem cu gem cald, se pun citeva mure se presara biscuiti amaretti si apoi se pune un strat bun de crema si straturile se repeta.

Pe ultimul strat de piscoturi se pune gem, mure crema se presara amaretti si se orneaza cu mure. se tine la frigider 3-5 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tiramisu cu Mure" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  04.09.2009 17:18:09

Alta reteta foarte buna !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tiramisu cu Mure