Din 300 sau 400 g mure, 150 g zahar si un plic de zahar vanilat se face un gem mai lichid (nu se fierbe mult). Biscuiti amaretti se piseaza bine.
CREMA:
Se separa cele 5 oua, albusurile se bat spuma iar galbenusurile se amesteca bine cu 5 linguri de zahar pina devin albe apoi se adauga mascarpone, albusurile si un plic de zahar vanilat.
Intr-un vas de yena intindem un strat subtire de crema apoi asezam piscoturile pe care le ungem cu gem cald, se pun citeva mure se presara biscuiti amaretti si apoi se pune un strat bun de crema si straturile se repeta.
Pe ultimul strat de piscoturi se pune gem, mure crema se presara amaretti si se orneaza cu mure. se tine la frigider 3-5 ore.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii