Tavalite cu Cocos

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Tavalite cu Cocos

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 cana cu zahar
  • 1 1/2 cana faina
  • 1 pliculet praf de copt stins cu otet
  • 500 ml lapte
  • 1 cana cu zahar
  • 1 pachet unt
  • 3 linguri cacao
  • fulgi de cocos

Mod de preparare

Mixam ouale cu zaharul pana acesta din urma se topeste, adaugam faina treptat si amestecam usor cu o spatula. Punem si praful de copt stins cu otet si omogenizam. Turnam amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, preincalzit la 180 grade, aproximativ 20-25 minute sau pana trece testul scobitorii.
Se lasa sa se raceasca, acoperit.
Pana se raceste pandispanul, preparam siropul: fierbem laptele cu zaharul pana se topeste, luam de pe foc si adaugam cacaua, apoi untul. Omogenizam si lasam putin deoparte sa se racoreasca.
Taiem pandispanul cuburi si trecem fiecare cub prin sirop, apoi prin nuca macinata sau fulgi de cocos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa