Mixam ouale cu zaharul pana acesta din urma se topeste, adaugam faina treptat si amestecam usor cu o spatula. Punem si praful de copt stins cu otet si omogenizam. Turnam amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, preincalzit la 180 grade, aproximativ 20-25 minute sau pana trece testul scobitorii.
Se lasa sa se raceasca, acoperit.
Pana se raceste pandispanul, preparam siropul: fierbem laptele cu zaharul pana se topeste, luam de pe foc si adaugam cacaua, apoi untul. Omogenizam si lasam putin deoparte sa se racoreasca.
Taiem pandispanul cuburi si trecem fiecare cub prin sirop, apoi prin nuca macinata sau fulgi de cocos.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorNu putea sa treaca sezonul zmeurei, acest fruct atat de parfumat si sublim, fara sa nu pregatesc ceva bun. Am primit zmeura...
Prajitura cu crema de branza, iaurt si zmeuraReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii