Blat:
Batem albusurile spuma impreuna cu apa. Adaugam zaharul si apoi galbenusurile. Cand zaharul s-a topit, adaugam si uleiul. Incorporam in compozitie faina si praful de copt. Coacem blatul in tava tapetata cu hartie de copt.
Cand blatul este copt, se lasa la racit. Se taie in cuburi, nu foarte mari (aprox cu latura de 3-4 cm).
Glazura:
Punem laptele cu zaharul si cacaua sa fiarba, apoi lasam sa se raceasca. Cand sosul obtinut este rece complet, adaugam si esenta de rom.
Luam cate o bucata de blat si se trece prin glazura, fara a tine prea mult pentru a nu se insiropa prea tare. Din glazura, cuburile se rostogolesc prin nuca de cocos.
Eu folosesc o furculita cand glazurez, pentru ca atunci cand cuburile de prajitura le tavalesc prin nuca de cocos, acesta sa ramana alba peste tot pe prajitura. Daca avem degetele murdare de glazura, vom avea pete .
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii