Faina cu praful de copt se amesteca, untul rece se adauga la el si se faramiteaza bine impreuna. Adaugam branza pasirata prin sita, praful de sare si zaharul vanilat si se framanta repede aluatul. Se lasa la rece timp de o ora.
Se intinde aluatul de 2-3 mm si se taie in patrate (ce marime doriti). In mijloc se pune dulceata si se impatura ca la hajose , apoi marginile le presam bine cu furculita. Le asezam in tava in care am pus folie de aluminiu, le ungem cu albus de ou si le dam la cuptorul preincalzit cca. 20 minute, la foc potrivit.
Fierbinti se presara cu zahar praf.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDacă vrei să te bucuri de un "fast food" delicios chiar la tine acasă, atunci această rețetă de snițel cu...
Reteta de snitel cu cartofi prajiti si mozzarellaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii