Faina cu praful de copt se amesteca, untul rece se adauga la el si se faramiteaza bine impreuna. Adaugam branza pasirata prin sita, praful de sare si zaharul vanilat si se framanta repede aluatul. Se lasa la rece timp de o ora.
Se intinde aluatul de 2-3 mm si se taie in patrate (ce marime doriti). In mijloc se pune dulceata si se impatura ca la hajose , apoi marginile le presam bine cu furculita. Le asezam in tava in care am pus folie de aluminiu, le ungem cu albus de ou si le dam la cuptorul preincalzit cca. 20 minute, la foc potrivit.
Fierbinti se presara cu zahar praf.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii