Margarina se mixeaza bine impreuna cu zaharul dupa care se adauga treptat galbenusurile de ou, cele 4 lg de smantana, razatura de lamaie, sarea iar la final se incorporeaza faina. Aluatul obtinut se lasa la rece pentru doua ore.
Formele de tarte se ung putin cu ulei si se imbraca fiecare cu aluat. In interiorul fiecarei tarte punem cate o lingurita de gem de caise (puteti folosi orice gem pe placul fiecaruia) iar deasupra turnam cu spritul sau cu lingura compozitia de bezea preparata astfel: batem spuma tare albusurile impreuna cu zaharul. Adaugam migdalele macinate amestecate cu lg de faina si amestecam usor cu o paleta.
Se dau la copt la foc potrivit. Se scot din forme cat sunt inca calde.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii