Tarte cu Migdale

Postat pe: 12-09-2010
(0)

Ingrediente

Tarte:
250 g margarina rama (sau unt)
200 g zahar pudra
4 lg de smantana
4 galbenusuri
500 g faina
razatura de lamaie
un praf de sare
Umplutura
4 albusuri
150 g zahar
150 g migdale macinate
o lg de faina
esenta de vanilie
gem de caise

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Margarina se mixeaza bine impreuna cu zaharul dupa care se adauga treptat galbenusurile de ou, cele 4 lg de smantana, razatura de lamaie, sarea iar la final se incorporeaza faina. Aluatul obtinut se lasa la rece pentru doua ore.

Formele de tarte se ung putin cu ulei si se imbraca fiecare cu aluat. In interiorul fiecarei tarte punem cate o lingurita de gem de caise (puteti folosi orice gem pe placul fiecaruia) iar deasupra turnam cu spritul sau cu lingura compozitia de bezea preparata astfel: batem spuma tare albusurile impreuna cu zaharul. Adaugam migdalele macinate amestecate cu lg de faina si amestecam usor cu o paleta.

Se dau la copt la foc potrivit. Se scot din forme cat sunt inca calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tarte cu Migdale" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tarte cu Migdale