Se amesteca ingrendientele pentru aluat ( toate trebuie sa fie la temperatura camerei) pana se omogenizeaza si se pune la rece 1 ora. Apoi se rup bucatele care se intind si se captusesc formele de tarta ( va ia ceva timp dar merita).
Se coc la temperatura potrivita 20-25 de minute pana se rumenesc putin pe margini. Se rastoarna si se lasa sa se raceasca.
Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic si apoi se adauga gelatina dizolvata in putina apa rece. Cand s-a racit se amesteca cu frisca. Se umplu tartele si se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia.
Eu am pus fructe de rodie si feliute de kiwi.
Tartele umplute sa pot pastra o zi, iar cele neumplute o perioada mai mare, maxim 20 de zile. Puteti sa faceti tartele din timp si sa le umpleti cand doriti :).
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii