Ungem o tava cu margarina si asezam merele in ea, le presuram cu zahar si cu scortisoara.
Intr-un bol facem aluatul frantzuz.
Amestecam marga cu zaharul si cu faina. (- nu prea mult - exact cand s-au unit toate ne-am oprit, - eu marga am dat-o prin razatoare(fiind de la frigi,e mai greu la framantat) .
Luam bucatele mici si punem peste mere. Dam tarta frantzuza la cuptor (preancalzit) la 180 de grade prntru o ora.
Se poate servi cu frisca lichida ( nebatuta). Servirea e mai naspa- se serveste cu lingura nu cu spatula, dar are un gust minunat , e de post si e si foarte usor de facut
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii