Ungem o tava cu margarina si asezam merele in ea, le presuram cu zahar si cu scortisoara.
Intr-un bol facem aluatul frantzuz.
Amestecam marga cu zaharul si cu faina. (- nu prea mult - exact cand s-au unit toate ne-am oprit, - eu marga am dat-o prin razatoare(fiind de la frigi,e mai greu la framantat) .
Luam bucatele mici si punem peste mere. Dam tarta frantzuza la cuptor (preancalzit) la 180 de grade prntru o ora.
Se poate servi cu frisca lichida ( nebatuta). Servirea e mai naspa- se serveste cu lingura nu cu spatula, dar are un gust minunat , e de post si e si foarte usor de facut

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii