Tarta cu struguri

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 180 g boabe de struguri albi
  • 180 g boabe de struguri negri
  • 40 g zahar
  • 2 linguri de unt moale
  • 50 g faina
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • un sfert de paharel de vin alb
  • un praf de sare

Mod de preparare

1.Intr-un bol se pune faina care se amesteca cu ouale,zaharul si vinul.
2.Apoi se adauga laptele si se amesteca pana se obtine o pasta omogena.
3.Se spala boabele de struguri si se usuca bine cu un servet de hartie.
4.Se unge o forma rotunda cu unt,se pun boabele de struguri una langa alta.Apoi se toarna pasta de aluat peste,asa incat sa nu se acopere de tot boabele de struguri.
5.Se da la cuptorul incins la 180 de grade celsius timp de 40 minute.
6.Dupa ce s-au racit se pudreaza cu zahar farin.
Se poate folosi si alte fructe:cirese,capsuni,pere,etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)