1.Intr-un bol se pune faina care se amesteca cu ouale,zaharul si vinul.
2.Apoi se adauga laptele si se amesteca pana se obtine o pasta omogena.
3.Se spala boabele de struguri si se usuca bine cu un servet de hartie.
4.Se unge o forma rotunda cu unt,se pun boabele de struguri una langa alta.Apoi se toarna pasta de aluat peste,asa incat sa nu se acopere de tot boabele de struguri.
5.Se da la cuptorul incins la 180 de grade celsius timp de 40 minute.
6.Dupa ce s-au racit se pudreaza cu zahar farin.
Se poate folosi si alte fructe:cirese,capsuni,pere,etc.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii