1.Intr-un bol se pune faina care se amesteca cu ouale,zaharul si vinul.
2.Apoi se adauga laptele si se amesteca pana se obtine o pasta omogena.
3.Se spala boabele de struguri si se usuca bine cu un servet de hartie.
4.Se unge o forma rotunda cu unt,se pun boabele de struguri una langa alta.Apoi se toarna pasta de aluat peste,asa incat sa nu se acopere de tot boabele de struguri.
5.Se da la cuptorul incins la 180 de grade celsius timp de 40 minute.
6.Dupa ce s-au racit se pudreaza cu zahar farin.
Se poate folosi si alte fructe:cirese,capsuni,pere,etc.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaIn timp ce preparam clatitele la Panini Maker Breville, mi-am rotit ochii prin bucatarie si am ochit umplutura. Se potriveste...
Clatite cu unt de arahide si dulceata de cirese amareAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii