Blatul:
Ingredientele se amesteca si se toarna intr-o tava rotunda de tort, pe care am tapetat-o in prealabil. Fructele, piersicile in cazul de fata (se pot folosi fructe diferite, dupa preferinta) se scurg bine de sirop si se sterg cu un prosop de hirtie.
Blatul de deasupra:
Se face o coca din faina care se amesteca cu zaharul si cu untul foarte rece, totul se framinta cu degetele pina se formeaza o coca sfarimicioasa care se imprastie pe deasupra tartei. Se baga in cuptorul incins la 175 de grade si se tine aproximativ 45 de minute. Se pudreaza din abundenta cu zahar.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii