Blatul:
Ingredientele se amesteca si se toarna intr-o tava rotunda de tort, pe care am tapetat-o in prealabil. Fructele, piersicile in cazul de fata (se pot folosi fructe diferite, dupa preferinta) se scurg bine de sirop si se sterg cu un prosop de hirtie.
Blatul de deasupra:
Se face o coca din faina care se amesteca cu zaharul si cu untul foarte rece, totul se framinta cu degetele pina se formeaza o coca sfarimicioasa care se imprastie pe deasupra tartei. Se baga in cuptorul incins la 175 de grade si se tine aproximativ 45 de minute. Se pudreaza din abundenta cu zahar.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorInspiratie mi-a fost o retete cu origini italienesti. Ma atras pentru originalitate, combinatia de ingrediente, aspect si...
Placinta cu cartofi si sunculita taraneascaCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii