Untul si zaharul se amesteca bine, se adauga oul, nuca si la urma faina si scortisoara. Din compozitia obtinuta se pune 1/2 intr-o tava tapetata cu hirtie de copt se pun murele (se mai pastreza citeva si pt. ornat) si apoi peste cealalta 1/2 din compozitie care se intinde cu dosul lingurii mereu umezita in apa rece.
Se coace la foc mediu cam o ora. Cind s-a racit se pudreaza cu zahar praf si se orneaza cu murele ramase.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii