Taiati un mar mare in felii groase de 5 mm si puneti-le pe polita de jos. Coaceti-le la 105 grade c timp de 1 ora si 15 min sau pana cand devin uscate, dar elastice.
Puneti blatul pe fundul unei tavi cu diametrul de 25 cm si lasati-l la copt pe polita mare, timp de 10 min.
Pregatiti merele si amestecati-le cu condimentele si zaharul.
Asezati merele in cercuri concentrice suprapuse, peste blat. Coaceti la 205 grade c pe polita superioara timp de 15 min.
Ungeti tarta cu jeleul sau gemul de mere si serviti-o calda sau rece.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii