Pentru inceput se separa albusurile de galbenusuri. 
 Galbenusurile se freaca bine cu 60 g din cantitatea de zahar, pana cand acesta se topeste de tot, se adauga laptele si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie. 
Albusurile se bat spuma cu restul de zahar, se adauga apoi faina si se amesteca bine, dupa care se toarna compozitia preparata mai inainte. Se toarna totul intr-o forma rotunda unsa cu unt si se da la cuptor.
Cand este gata, se scoate, se lasa sa se raceasca, se pun fructele feliate, iar peste acestea se toarna budinca preparata cu putin lapte.
 La urma, se mai aseaza un strat de fructe si se orneaza cu frisca. 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii