Pentru inceput se separa albusurile de galbenusuri.
Galbenusurile se freaca bine cu 60 g din cantitatea de zahar, pana cand acesta se topeste de tot, se adauga laptele si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.
Albusurile se bat spuma cu restul de zahar, se adauga apoi faina si se amesteca bine, dupa care se toarna compozitia preparata mai inainte. Se toarna totul intr-o forma rotunda unsa cu unt si se da la cuptor.
Cand este gata, se scoate, se lasa sa se raceasca, se pun fructele feliate, iar peste acestea se toarna budinca preparata cu putin lapte.
La urma, se mai aseaza un strat de fructe si se orneaza cu frisca.
Tajine e un vas special original din nordul Africii (Maroc) ; recent am achizitionat un astfel de vas -acesta a fost prima...
Tajine de pui cu prune si caise uscateInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii