1. Se topeste ciocolata impreuna cu untul la bain-marie, amestecand pana se obtine o crema fina. 
 2. Galbenusurile se bat cu 100 g zahar pana se obtine un amestec albicios. Peste acestea se toarna usor ciocolata amestecand incontinuu. 
 3. Albusurile se bat spuma, cu ajutorul mixerului, adaugand putin cate putin restul de zahar. Apoi, se pun peste ciocolata, amestecand usor, de jos in sus, ca sa nu se lase. 
 4. Se toarna compozitia intr-o forma rotunda unsa cu putin unt si tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul incins la 180 grade C timp de 30 minute. 
 5. Trecute cele 30 minute se scade temperatura la 120 grade C si se mai lasa inca 10 minute. 
 6. Se lasa tarta la racit, se pudreaza cu cacao si se decoreaza cu bombonelele de ciocolata. 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii