Se pune apa la fiert intr-o oala, iar cand aceasta da in clocot se adauga taiteii. Acestia se lasa 10 minute la fiert, dupa care se pun intr-o strecuratoare sub jetul de apa rece.
Nuca se bate cu un ciocan intr-un prosop sau se taie bucatele maricele. Aceasta se amesteca cu 200 gr zahar, dulceata de cirese si scortisoara.
Zaharul ramas se pune intr-o oala si se caramelizeaza. Dupa ce s-a caramelizat, cu acesta va trebui sa se acopere peretii oalei.
Peste compozitia de nuca se vor adauga taiteii scursi bine de apa. Compozitia obtinuta se va pune in cratita cu zaharul caramelizat. Taiteii se vor pune la cuptor la foc mic, iar cand s-au rumenit se scot si se lasa la racit.
Se servesc reci.
Pofta buna!!!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii