Perlele de tapioca se pun la fiert cu 2 cani de apa. Se fierb cam 10 minute sau pana cand devin translucide si lichidul s-a ingrosat. Cand sunt gata, trebuie sa aiba un punct alb in mijloc.
Intr-o craticioara se adauga lapte de cocos, bananele feliate si zaharul si se fierb la foc mic, amestecand din cand in cand.
Se tin pe foc pana cand bananele s-au inmuiat. Se scot cateva bucati deoparte, pentru decor.
Se pune laptele de cocos cu bananele in recipientul blenderului Oster, vanilia si se mixeaza 10 secunde.
Se toarna in boluri, se adauga 2 linguri de perle de tapioca, felii de banane si se presara seminte de susan.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii