Supa Crema de Banane cu Tapioca - de Post, Pregatita cu Blenderul Oster

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Supa Crema de Banane cu Tapioca - de Post, Pregatita cu Blenderul Oster

Ingrediente

  • 3 linguri de tapioca
  • 2 banane
  • 1 cutie de lapte de cocos
  • 2 linguri de zahar
  • vanilie
  • dupa gust
  • seminte de susan

Mod de preparare

Perlele de tapioca se pun la fiert cu 2 cani de apa. Se fierb cam 10 minute sau pana cand devin translucide si lichidul s-a ingrosat. Cand sunt gata, trebuie sa aiba un punct alb in mijloc.
Intr-o craticioara se adauga lapte de cocos, bananele feliate si zaharul si se fierb la foc mic, amestecand din cand in cand.
Se tin pe foc pana cand bananele s-au inmuiat. Se scot cateva bucati deoparte, pentru decor.
Se pune laptele de cocos cu bananele in recipientul blenderului Oster, vanilia si se mixeaza 10 secunde.
Se toarna in boluri, se adauga 2 linguri de perle de tapioca, felii de banane si se presara seminte de susan.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Nectar de caise

Nectar de caise

Nectar de caise
Prajitura cu sos de cirese

Prajitura cu sos de cirese

Prajitura cu sos de cirese
Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi
Cele mai apreciate rețete
Lasagne
1
Paste

Lasagne

Lasagne
Savarine cu frisca
2
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Lapte de Pasare
3
Dulciuri

Lapte de Pasare

Lapte de Pasare
Gogosi a la Sidy
4
Dulciuri

Gogosi a la Sidy

Gogosi a la Sidy
Piscot cu Visine
5
Dulciuri

Piscot cu Visine

Piscot cu Visine
Parteneri
Musaca de cartofi
Bucataras.RO

Musaca de cartofi

Musaca de cartofi
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Culinar.RO

Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi

Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!

Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Tarta rustica cu cirese
Gustos.RO

Tarta rustica cu cirese

Tarta rustica cu cirese