Sufleu de Ciocolata Alba

Postat pe: 11-05-2009
(0)

Ingrediente

350 g frisca
170 g ciocolata alba
Vanilie
2 oua
2 linguri de zahar
2 linguri de apa
2 linguri coniac
fructe: kiwi, zmeura, capsuni

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Ciocolata se topeste. Ouale se separa. Albusurile se bat spuma. Galbenusurile cu cele 2 ling de zahar, apa si coniacul se bat pe baie de abur pana se fac spuma. In galbenusuri se incorporeaza ciocolata la temperature camerei. Apoi se adauga treptat frisca si ulterior albusurile.

In final se poate adauga si un piure de fructe cum ar fi de kiwi, zmeura, capsuni, caise.

Se pune in forme de sufleu invelite cu hartie mai inalta cu 2 cm decat marginea formei. Formele se umplu pana la nivelul hartiei si se da la congelator.

La servire se inlatura hartia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sufleu de Ciocolata Alba" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sufleu de Ciocolata Alba