Ciocolata se topeste. Ouale se separa. Albusurile se bat spuma. Galbenusurile cu cele 2 ling de zahar, apa si coniacul se bat pe baie de abur pana se fac spuma. In galbenusuri se incorporeaza ciocolata la temperature camerei. Apoi se adauga treptat frisca si ulterior albusurile.
In final se poate adauga si un piure de fructe cum ar fi de kiwi, zmeura, capsuni, caise.
Se pune in forme de sufleu invelite cu hartie mai inalta cu 2 cm decat marginea formei. Formele se umplu pana la nivelul hartiei si se da la congelator.
La servire se inlatura hartia.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraCheesecake cu lamaie si menta - un desert racoritor si cremos, perfect pentru zilele calde de vara. Aceasta reteta fara...
Cheesecake cu lamaie si mentaChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasa"Retete de suflet" Pentru iubitorii de ciocolata si cafea, acest desert este minunat! O rulada fina,...
Desert rulada cu ciocolata si cafeaO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii