Ciocolata se topeste. Ouale se separa. Albusurile se bat spuma. Galbenusurile cu cele 2 ling de zahar, apa si coniacul se bat pe baie de abur pana se fac spuma. In galbenusuri se incorporeaza ciocolata la temperature camerei. Apoi se adauga treptat frisca si ulterior albusurile.
In final se poate adauga si un piure de fructe cum ar fi de kiwi, zmeura, capsuni, caise.
Se pune in forme de sufleu invelite cu hartie mai inalta cu 2 cm decat marginea formei. Formele se umplu pana la nivelul hartiei si se da la congelator.
La servire se inlatura hartia.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii