Pui laptele la fiert cu zaharul, cand da in clocot pui grisul in ploaie. Fierbi laptele cu grisul pana se ingroase, il iei apoi de pe foc si adaugi galbenusurile de ou, coaja de lamaie, un praf de sare si albusul batut spuma. Amestecam pana se omogenizeaza compozitia si o turnam intr-o forma bine unsa cu unt(sau rama).
Cuptorul il incalzim in prealabil. Dam forma la cuptor si la foc mic coacem aproximativ 1 ora.
Cand a crescut frumos sufleul si este frumos rumenit il rasturnam intr-o farfurie intinsa si il stropim cu zeama de compot, topinguri diferite, ciocolata, etc.
Pofta Buna! ! !
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaSaraturile sunt preferatele mele si nu refuz niciodata o tarta sarata sau picanta. Chiar si in afara concursului, nu am...
Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii