Sufleu cu branza de vaci si mere

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

4-5 mere,
zeama si coaja de la o lamaie,
1/4 gr branza de vaci,
1-2 oua,
4 linguri de zahar,
1 pumn nuci macinate sau stafide,
1 lingura gris,
1/2 pachet praf de copt

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se taie merele patratele si se stropesc cu zeama de lamaie. Branza de vaci se freaca bine, se amesteca cu galbenusurile, zaharul si coaja de lamaie, nucile sau stafidele, grisul si praful de copt.

Se amesteca apoi cu merele si albusurile batute spuma. Se toarna intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se pun bucatele de unt pe deasupra.

Se da 1 ora la cuptor la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sufleu cu branza de vaci si mere" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

gabyy
•  26.09.2009 16:05:24

si grisul la ce foloseste?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sufleu cu branza de vaci si mere