Se amesteca 600 gr faina cu 200 gr untura, se adauga praful de sare , cele 2 galbenusuri si smantana cat cuprinde si obtinem asfel un aluat compact.
Coca se imparte in 4 parti.
Procedam in felul urmator : luam o parte de coca si o intindem cat de subtire putem si apoi o ungem cu 50 gr margarina topita .Coca astfel unsa se face rol. Se procedeaza si cu celelalte 3 parti la fel si se pun la rece ptr. 2 ore . Fiecare sucitura se taie in 6 bucati . Bucata taiata se aseaza in picioare (vezi imaginea) si se intinde subtire si se umple cu ce dorim.
Obtinem astfel 24 buc de strudele . Se aseaza in tava, pe hartie de copt sau folie de aluminiu si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos (prind o culoare frumoasa galbuie).
Se dau prin zahar praf amestecat cu zahar vanilat macinat.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii