Se amesteca 600 gr faina cu 200 gr untura, se adauga praful de sare , cele 2 galbenusuri si smantana cat cuprinde si obtinem asfel un aluat compact.
Coca se imparte in 4 parti.
Procedam in felul urmator : luam o parte de coca si o intindem cat de subtire putem si apoi o ungem cu 50 gr margarina topita .Coca astfel unsa se face rol. Se procedeaza si cu celelalte 3 parti la fel si se pun la rece ptr. 2 ore . Fiecare sucitura se taie in 6 bucati . Bucata taiata se aseaza in picioare (vezi imaginea) si se intinde subtire si se umple cu ce dorim.
Obtinem astfel 24 buc de strudele . Se aseaza in tava, pe hartie de copt sau folie de aluminiu si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos (prind o culoare frumoasa galbuie).
Se dau prin zahar praf amestecat cu zahar vanilat macinat.
Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...
Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat
Comentarii