Se rad merele si se pun la calit cu zaharul pina scade zeama ce isi lasa
aproape de tot, apoi se pune pesmet (cit sa nu fie zemos) si mirodeniile.
Compozitia asta se pune pe foaia de foitaj si se ruleaza se unge cu galbenus de ou si se da la cuptor la foc mare pina creste si apoi mai incet pina se coace
foitajul se taie dreptunghi atit cit sa se poate rula si petrece un pic
foaia.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicatePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.E foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii