Se rad merele si se pun la calit cu zaharul pina scade zeama ce isi lasa
aproape de tot, apoi se pune pesmet (cit sa nu fie zemos) si mirodeniile.
Compozitia asta se pune pe foaia de foitaj si se ruleaza se unge cu galbenus de ou si se da la cuptor la foc mare pina creste si apoi mai incet pina se coace
foitajul se taie dreptunghi atit cit sa se poate rula si petrece un pic
foaia.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii