Pentru blat se adauga toate ingredientele si se preseaza in forma dorita
Se lasa la frigider sa se intareasca pana se adauga spuma.
1. Se bate frisca si se lasa la frigider
2. Se bat galbenusurile cu 60 g de zahar cel putin 20 minute (cu mixerul)
3. Se topeste ciocolata
4. Intr-o oala se pune zaharul si se acopera cu apa. Se incalzeste pana se formeaza bule
5. Siropul de zahar se ia de pe foc si se adauga peste albusurile batute spuma
6. Se dizolva gelatina
7. Se incorporeaza galbenusurile cu ciocolata, gelatina, albusurile si frisca.
Se pune amestecul rezultat peste baza de biscuiti
Se lasa la frigider de preferat peste noapte.
In forma se poate pune folie de plastic sau aluminiu ptr a fi mai usoara scoaterea si asezarea pe un platou festiv.
Tajine e un vas special original din nordul Africii (Maroc) ; recent am achizitionat un astfel de vas -acesta a fost prima...
Tajine de pui cu prune si caise uscateInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii