Pentru blat se adauga toate ingredientele si se preseaza in forma dorita
Se lasa la frigider sa se intareasca pana se adauga spuma.
1. Se bate frisca si se lasa la frigider
2. Se bat galbenusurile cu 60 g de zahar cel putin 20 minute (cu mixerul)
3. Se topeste ciocolata
4. Intr-o oala se pune zaharul si se acopera cu apa. Se incalzeste pana se formeaza bule
5. Siropul de zahar se ia de pe foc si se adauga peste albusurile batute spuma
6. Se dizolva gelatina
7. Se incorporeaza galbenusurile cu ciocolata, gelatina, albusurile si frisca.
Se pune amestecul rezultat peste baza de biscuiti
Se lasa la frigider de preferat peste noapte.
In forma se poate pune folie de plastic sau aluminiu ptr a fi mai usoara scoaterea si asezarea pe un platou festiv.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoDe ceva vreme am renuntat la painea din comert si am inceput sa fac paine de casa care are un gust si calitati nutritive net...
Paine cu faina integrala de secara si tarate de grauCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii