Pentru blat se adauga toate ingredientele si se preseaza in forma dorita
Se lasa la frigider sa se intareasca pana se adauga spuma.
1. Se bate frisca si se lasa la frigider
2. Se bat galbenusurile cu 60 g de zahar cel putin 20 minute (cu mixerul)
3. Se topeste ciocolata
4. Intr-o oala se pune zaharul si se acopera cu apa. Se incalzeste pana se formeaza bule
5. Siropul de zahar se ia de pe foc si se adauga peste albusurile batute spuma
6. Se dizolva gelatina
7. Se incorporeaza galbenusurile cu ciocolata, gelatina, albusurile si frisca.
Se pune amestecul rezultat peste baza de biscuiti
Se lasa la frigider de preferat peste noapte.
In forma se poate pune folie de plastic sau aluminiu ptr a fi mai usoara scoaterea si asezarea pe un platou festiv.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii