Pentru blat se adauga toate ingredientele si se preseaza in forma dorita
Se lasa la frigider sa se intareasca pana se adauga spuma.
 1. Se bate frisca si se lasa la frigider
 2. Se bat galbenusurile cu 60 g de zahar cel putin 20 minute (cu mixerul)
 3. Se topeste ciocolata
 4. Intr-o oala se pune zaharul si se acopera cu apa. Se incalzeste pana se formeaza bule
 5. Siropul de zahar se ia de pe foc si se adauga peste albusurile batute spuma
 6. Se dizolva gelatina
 7. Se incorporeaza galbenusurile cu ciocolata, gelatina, albusurile si frisca. 
 Se pune amestecul rezultat peste baza de biscuiti
Se lasa la frigider de preferat peste noapte. 
In forma se poate pune folie de plastic sau aluminiu ptr a fi mai usoara scoaterea si asezarea pe un platou festiv.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii