Spuma de Capsuni cu Iaurt

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g de capsuni
  • 3 foi gelatina
  • zeama de la o lamiie
  • 50g zahar
  • vanilie
  • 2 albusuri
  • 150g iaurt gras
  • 2 linguri de lichior
  • frunze de menta

Mod de preparare

Gelatina se inmoaie in apa rece. Capsunile spalate se stropesc cu zeama de lamiie si cu zaharul. Cu ajutorul mixerului se paseaza. Albusul se bate spuma cu o parte din zahara. Separat se incalzesc citeva linguri din piureul de capsuni care se amesteca cu gelatina.

Totul se amesteca, capsunile cu iaurtul cu albusul, lichiorul si se toarna in pahare, se lasa cel putin 5 ore la frigider. Se decoreaza cu felii subtiri de capsuni si frunzulite de menta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici