Gelatina se inmoaie in apa rece. Capsunile spalate se stropesc cu zeama de lamiie si cu zaharul. Cu ajutorul mixerului se paseaza. Albusul se bate spuma cu o parte din zahara. Separat se incalzesc citeva linguri din piureul de capsuni care se amesteca cu gelatina.
Totul se amesteca, capsunile cu iaurtul cu albusul, lichiorul si se toarna in pahare, se lasa cel putin 5 ore la frigider. Se decoreaza cu felii subtiri de capsuni si frunzulite de menta.
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii