Ingrediente
● 500g de capsuni |
● 3 foi gelatina |
● zeama de la o lamiie |
● 50g zahar |
● vanilie |
● 2 albusuri |
● 150g iaurt gras |
● 2 linguri de lichior |
● frunze de menta |
Mod de preparare
Gelatina se inmoaie in apa rece. Capsunile spalate se stropesc cu zeama de lamiie si cu zaharul. Cu ajutorul mixerului se paseaza. Albusul se bate spuma cu o parte din zahara. Separat se incalzesc citeva linguri din piureul de capsuni care se amesteca cu gelatina.
Totul se amesteca, capsunile cu iaurtul cu albusul, lichiorul si se toarna in pahare, se lasa cel putin 5 ore la frigider. Se decoreaza cu felii subtiri de capsuni si frunzulite de menta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Spuma de Capsuni cu Iaurt" nu uita sa ii faci un review.
Totul se amesteca, capsunile cu iaurtul cu albusul, lichiorul si se toarna in pahare, se lasa cel putin 5 ore la frigider. Se decoreaza cu felii subtiri de capsuni si frunzulite de menta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Spuma de Capsuni cu Iaurt" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany