Curatati merele de coaja, cotor si seminte, apoi feliatile mai subtire si taiati-le cubulete mici.
Puneti-le la fiert intr-o cratita impreuna cu sucul de mere(apa), mierea si lasati 10 min, sa fiarba la foc potrivit, amestecand ocazional.
Separat, amestecati sarea, amidonul si scortisoara si desfaceti-le cu putin suc de mere, apoi adaugati-le peste merele din cratita.
Lasati la fiert inca 3-4 min, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Cine doreste un sos mai fin poate sa paseze compozitia.
Serviti cu pancakes caldute sau pe post de umplutura la alte preparate dulci.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii