Ingredientele se amesteca si se obtine o coca care nu trebuie sa fie prea tare. Se lasa la rece pentru o ora. Cuptorul se incalzeste la 150 de grade. Coca se intinde pe blatul de lucru si se taie dreptunghiuri care se inteapa cu furculita respectindu-se un model, ca la biscuiti. Se lasa in cuptor circa 30 de minute pina devin aurii. Se pudreaza cu zahar.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii