Sendvis de Inghetata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Sendvis de Inghetata

Ingrediente

  • 125 gr unt
  • 1 zahar vanilat
  • 1 ou
  • 1/2 cana (cup) zahar
  • 1 1/4 cana (cup) faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 2 linguri cacao
  • 3/4 cana migdale, sfaramate in robot
  • inca 1 cana de migdale sfaramate pentru tavalit
  • Optional: in loc de migdale se pot folosi seminte de susan, nuci
  • arahide
  • inghetata

Mod de preparare

Se amesteca untul, zaharul, zaharul vanilat si oul pana se obtine o crema.
Se adauga faina, cacao si apoi migdalele.
Se formeaza bilute in palma si se tavalesc prin restul de migdale.

Pune-le in tava si turteste-le putin.
Se coc cam 15 minute sau pana se intaresc.
Se lasa sa se raceasca.
Se lipesc cu inghetata si se introduc in congelator. Se lasa sa se intareasca si se servesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa