se framanta un aluat din care se fac bobite cat o aluna si se pun la frigider cateva ore(1-2)
: se bat albusurile cu 300 g zahar si 300 g nuca macinata
: se intind bobitele si se aseaza fiecare in hartie pentru briose(cred ca pentru a nu curge umplutura,alt sens nu le-am gasit acestor forme),se pune o lingurita de spuma cu nuca pe ele si se coc la foc potrivit
: dupe ce se racesc se dau prin zaha pudra cu vanilie
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIata ca a venit si toamna. Chiar daca afara ploua, tot are si toamna farmecul ei, daca ne gandim ca se apropie sarbatorile....
Paine felii cu usturoi (Pull apart bread)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii