Stafidele se inmoaie in rom, impreuna cu ciocolata, coniacul si cafeaua se topesc in bainmarin la foc moale. Galbenusurile, zaharul vanilat si zaharul se freaca spuma si se adauga la amestecul cu stafide. Se lasa la racit. Se adauga frisca si albusurile batute spuma. Se fune intr-o forma pe care am tapetat-o cu folie.
Se lasa cel putin 4 ore in congelator. Cind se serveste se scoate cu 45 de minute inainte din congelator.
Se decoreaza dupa preferinte cu frisca sau fructe.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii