Se amesteca merele curatate de coaja si taiate cubulete cu zaharul, scortisoara si amidonul si se coc la foc mediu pentru 10 min intr-o cratita, dupa care se lasa la racit.
Inte timp se pregatestae aluatul amestecand faina cu zaharul, untul taiat bucati, ouale, praful de copt, zaharul vanilat si sarea pana devine un aluat nisipos.
Se pune hartie de copt intr-o tava de 26 cm. si se adauga jumatate de aluat presand usor cu mana se pune umplutura avand grija sa lasam 1 cm de pe margine fara umplutura si la urma cealalta jumatate de aluat presand usor pe margini.
Se coace la 180 ° pentru 40 min.
Inainte de servire se lasa bine la racit
Este delicioasa si usor de facut.
Reteta de tarta cu dovleac si bezea se face usor si este delicioasa. Sunt necesare cateva ingrediente principale:...
Reteta de tarta cu dovleac si bezeaRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiReteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuni
Comentarii