Savarina La Tava

Postat pe: 27-06-2008
(0)

Ingrediente

5 oua
1 lingura faina
5 linguri de pesmet
10 linguri zahar
400 gr apa
3 budinci de caramel
1 kg lapte
3 liguri de faina
1 pachet unt 200 gr zahar
200 gr frisca vegetala

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se face un blat din 5 oua, 5 linguri zahar, 1 lingura faina. 5 linguri pesmet, se bat albusele se adauga zaharul, faina si pesmetul), dupa copt se adauga un sirop din: 5 linguri de zahar se caramelizeaza si se adauga 400 gr. Dupa fiert, se raceste si se toarna peste blat.

Se face o crema din budinci, lapte, zahar faina si unt, se adauga peste blat, iar la urma frisca batutasi se da la rece.
Se taie patrate si se serveste rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Savarina La Tava" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua
unt

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Savarina La Tava
html