Savarina La Tava

Postat pe: 27-06-2008
(0)

Ingrediente

5 oua
1 lingura faina
5 linguri de pesmet
10 linguri zahar
400 gr apa
3 budinci de caramel
1 kg lapte
3 liguri de faina
1 pachet unt 200 gr zahar
200 gr frisca vegetala

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se face un blat din 5 oua, 5 linguri zahar, 1 lingura faina. 5 linguri pesmet, se bat albusele se adauga zaharul, faina si pesmetul), dupa copt se adauga un sirop din: 5 linguri de zahar se caramelizeaza si se adauga 400 gr. Dupa fiert, se raceste si se toarna peste blat.

Se face o crema din budinci, lapte, zahar faina si unt, se adauga peste blat, iar la urma frisca batutasi se da la rece.
Se taie patrate si se serveste rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Savarina La Tava" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua
unt

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Savarina La Tava