Speli cu apa calduta portocalele, intr-un bol adinc pui sucul si coaja rasa de la portocala sucul de la lamaie zaharul pudra galbenusurile si faina, le amesteci bine cu ajutorul unui mixer, apoi adaugi laptele.
Pui vasul pe baie de abur pina se ingroasa compozitia, apoi il dai deoparte. Pregatesti gelatina asa cum scrie pe plic dupa care o incorporezi in compozitia de mai sus. Cind se raceste complet adaugi frisca. Rastorni sarlota in cupe de inghetata umezite in prealabil cu apa, apoi dai cupele la frigider pentru 4-5 ore poti orna cu frisca
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii