Speli cu apa calduta portocalele, intr-un bol adinc pui sucul si coaja rasa de la portocala sucul de la lamaie zaharul pudra galbenusurile si faina, le amesteci bine cu ajutorul unui mixer, apoi adaugi laptele.
Pui vasul pe baie de abur pina se ingroasa compozitia, apoi il dai deoparte. Pregatesti gelatina asa cum scrie pe plic dupa care o incorporezi in compozitia de mai sus. Cind se raceste complet adaugi frisca. Rastorni sarlota in cupe de inghetata umezite in prealabil cu apa, apoi dai cupele la frigider pentru 4-5 ore poti orna cu frisca
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii