PASUL 1:
-gelatina se pune la inmuiat in apa rece cca 15 min, apoi se dizolva in apa calduta impreuna cu zaharul, intr-ul alt vas.
PASUL 2:
-lamaia si jumatate din cantitatea de mandarine se storc bine de zeama, apoi se amesteca cu siropul de zahar si gelatina, dupa care se strecoara totul printr-un tifon.
PASUL 3:
-restul de fructe se feliaza; peretii si fundul unei forme de parjitura se ung cu sirop, apoi forma se tine 10 minute la frigider.
PASUL 4:
-forma se tapeteaza cu felii de fructe, se toarna restul de sirop si se introduce la frigider cca 6 ore.
PASUL 5:
-dupa ce sarlota s-a inchegat, se rastoarna din forma pe un platou, se garniseste dupa preferinta cu felii de fructe si frisca si se serveste imediat.
POFTA BUNA!
SFAT: pentru ca sarlota sa nu se rupa in momentul rasturnarii, forma trebuie inmuiata pentru 30 de secunde in apa calda, pentru ca aceasta sa se dezlipeasca de vas.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii