PASUL 1:
-gelatina se pune la inmuiat in apa rece cca 15 min, apoi se dizolva in apa calduta impreuna cu zaharul, intr-ul alt vas.
PASUL 2:
-lamaia si jumatate din cantitatea de mandarine se storc bine de zeama, apoi se amesteca cu siropul de zahar si gelatina, dupa care se strecoara totul printr-un tifon.
PASUL 3:
-restul de fructe se feliaza; peretii si fundul unei forme de parjitura se ung cu sirop, apoi forma se tine 10 minute la frigider.
PASUL 4:
-forma se tapeteaza cu felii de fructe, se toarna restul de sirop si se introduce la frigider cca 6 ore.
PASUL 5:
-dupa ce sarlota s-a inchegat, se rastoarna din forma pe un platou, se garniseste dupa preferinta cu felii de fructe si frisca si se serveste imediat.
POFTA BUNA!
SFAT: pentru ca sarlota sa nu se rupa in momentul rasturnarii, forma trebuie inmuiata pentru 30 de secunde in apa calda, pentru ca aceasta sa se dezlipeasca de vas.
Toamna este anotimpul cel mai generos, legumele găsindu-se din abundență. O tocăniță de legume este...
Ghiveci de legume, de toamnaInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii