Orezul, spalat, se fierbe in apa cu un varf de cutit de sare, apoi se scurge.
Bananele si ananasul se taie in bucati potrivite. Boabele de struguri se taie in jumatati si se indeparteaza samburii.
Din miere, iaurt, suc de lamaie, cuisoare si sirop de ananas se prepara o crema pt. salata.
 Se amesteca usor fructele cu orezul fiert, se aseaza intr-o forma intinsa, se toarna crema peste si se decoreaza cu zmeura si mure dupa gust. 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii