Salata de Fructe cu Orez

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g orez
  • 200 g ananas din conserva
  • 2 banane
  • 100 g struguri
  • 2 linguri miere
  • 3 linguri suc de lamaie
  • un varf de cutit de cuisoare
  • 2-3 linguri de sirop de ananas din conserva
  • 300 g iaurt natural sau de fructe
  • un varf de sare
  • pt decor:
  • zmeura sau mure (proaspete sau congelate)

Mod de preparare

Orezul, spalat, se fierbe in apa cu un varf de cutit de sare, apoi se scurge.

Bananele si ananasul se taie in bucati potrivite. Boabele de struguri se taie in jumatati si se indeparteaza samburii.

Din miere, iaurt, suc de lamaie, cuisoare si sirop de ananas se prepara o crema pt. salata.

Se amesteca usor fructele cu orezul fiert, se aseaza intr-o forma intinsa, se toarna crema peste si se decoreaza cu zmeura si mure dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura Mona
3
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
4
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Parteneri
Tort cu cafea ,,Mocca,,
Bucataras.RO

Tort cu cafea ,,Mocca,,

Tort cu cafea ,,Mocca,,
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola