Orezul, spalat, se fierbe in apa cu un varf de cutit de sare, apoi se scurge.
Bananele si ananasul se taie in bucati potrivite. Boabele de struguri se taie in jumatati si se indeparteaza samburii.
Din miere, iaurt, suc de lamaie, cuisoare si sirop de ananas se prepara o crema pt. salata.
Se amesteca usor fructele cu orezul fiert, se aseaza intr-o forma intinsa, se toarna crema peste si se decoreaza cu zmeura si mure dupa gust.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii