Salam de biscuiţi reţetă cu urdă și Nucă de Cocos
Amestecati bine ricotta cu zaharul, adaugati ciocolata topita si racita (sa fie calduta), cocosul, romul si la sfarsit biscuitii sfaramitati. Amestecati bine, puneti compozitia pe o foaie de hartie de cuptor, dati forma de salam. Dupa ce infasurati bine cu hartia si stangeti bine la capete, se baga in frigider. Se tine minim 3 ore, pane se intareste. Il dati prin nuca de cocos rasa, apoi se taie felii.
**In loc de nuca de cocos puteti folosi nuca clasica.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm vazut la Merisor astfel de gogosi si, pentru ca salcamii ma imbiau cu parfumul lor, am zis sa incerc si eu sa fac aceste...
Desert gogosi cu flori de salcamMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii