Salam de Biscuiti cu Ricotta (urda) si Nuca de Cocos

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

250 g ricotta sau urda
100 g ciocolata amaruie sau cu lapte
80-100 g zahar
10 linguri nuca de cocos deshidratata rasa
20 biscuiti uscati (tip petit beurre)
1 lingura rom sau cateva picaturi esenta

Mod de preparare

Amestecati bine ricotta cu zaharul, adaugati ciocolata topita si racita (sa fie calduta), cocosul, romul si la sfarsit biscuitii sfaramitati. Amestecati bine, puneti compozitia pe o foaie de hartie de cuptor, dati forma de salam. Dupa ce infasurati bine cu hartia si stangeti bine la capete, se baga in frigider. Se tine minim 3 ore, pane se intareste. Il dati prin nuca de cocos rasa, apoi se taie felii.








**In loc de nuca de cocos puteti folosi nuca clasica.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Salam de Biscuiti cu Ricotta (urda) si Nuca de Cocos" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ratatouille
•  11.12.2009 07:27:47

am salvat reteta,suna bine,arata perfect

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Salam de Biscuiti cu Ricotta (urda) si Nuca de Cocos