Salam de biscuiţi reţetă
Am sfarmat 700 g bscuiti, am taiat feliute subtirele 4 pere mijlocii, le-am pus intr-o cratita cu un paharel de vin si o lingura de miere, le-am pus la fiert pana cand a disparut vinul si ele sau muiat, intr-o alta craticioara am fiert 200ml apa cu 200 g unt, 5 linguri de zahar si 3 linguri cacao.
Am amestecat biscuiti cu perele racite, am adaugat siropul cu cacao caldut am amestecat, am pus in pelicula (folie din plastic) compozitia dandu-i forma de salam si dupa 2-3 ore in frigider era gata.
Este o reteta foarte buna pentru zilele de post, satioasa. Puteti folosi aceste frigarui ca si garnitura langa o friptura ;)
Frigarui cu ciuperci si rosii cherryO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii