Salam de biscuiţi reţetă
Rupem biscuitii bucatele iar rahatul il taiem cubulete.
Punem intr-un vas pe foc laptele, rahatul si ciocolata si lasam sa dea 2-3 clocote. Dam deoparte si adaugam cacao amestecata cu zaharul, untul si esenta de rom.
Amestecam sa se topeasca untul si zaharul, lasam sa se racoreasca compozitia si o turnam peste biscuiti si nuca macinata. Amestecam pana sosul de cacao cuprinde toti biscuitii.
Intindem pe masa folie alimentara, impartim compozitia in trei si formam suluri pe care le impachetam strans. Desfacem folia si presaram "salamul "cu nuca de cocos., Il impachetam din nou si il dam la frigider pentru 3-4 ore. Il feliem inainte de servire. Pofta mare!
Gustul copilariei intr-un desert delicios, ieftin si rapid
Deoarece astazi am implinit frumoasa varsta de 26 de anisori, nu aveam cum sa nu vin cu o felie de tort pentru cei mai...
Tort 26Aceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii