Salam de biscuiţi reţetă
Mai intai si mai intai facem sosul: topim untul, adaugam laptele/apa, esenta de rom, un praf de sare si optional 2-3 linguri de zahar. Lasam deoparte sa se raceasca.
Rupem biscuitii cu mana bucatele, taiem cubulete rahatul, nucile si curmalele. Intr un vas mai mare, amestecam toate ingredientele uscate la care adaugam si cacao, nuca de cocos si stafidele.
Turnam sosul (care a ajuns la temperatura camerei) si omogenizam bine. Gustam si daca mai este cazul adaugam o lingura doua de zahar, in functie de preferinta. De a lungul unei folii tapetata cu nuca de cocos punem compozitie.
Strangem bine, rulam si astfel ii dam forma cilindrica. Facem nod la ambele capete si dam la frigider pentru cateva ore.
Va recomand sa-l lasati chiar si peste noapte. Pofta buna sa aveti!
Fursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulciPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSavureaza o masa reconfortanta cu paste Bolognese, un deliciu clasic al bucatariei italiene. Pastele al dente sunt insotite...
Paste Bolognese - imbietoare si delicioaseMuffins cu mere si nuci sunt o gustare delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit. Reteta de briose cu fructe se prepara usor...
Muffins cu mere si nuciTort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie
Comentarii