Salam de biscuiţi reţetă
Mai intai si mai intai facem sosul: topim untul, adaugam laptele/apa, esenta de rom, un praf de sare si optional 2-3 linguri de zahar. Lasam deoparte sa se raceasca.
Rupem biscuitii cu mana bucatele, taiem cubulete rahatul, nucile si curmalele. Intr un vas mai mare, amestecam toate ingredientele uscate la care adaugam si cacao, nuca de cocos si stafidele.
Turnam sosul (care a ajuns la temperatura camerei) si omogenizam bine. Gustam si daca mai este cazul adaugam o lingura doua de zahar, in functie de preferinta. De a lungul unei folii tapetata cu nuca de cocos punem compozitie.
Strangem bine, rulam si astfel ii dam forma cilindrica. Facem nod la ambele capete si dam la frigider pentru cateva ore.
Va recomand sa-l lasati chiar si peste noapte. Pofta buna sa aveti!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO mancarica usoara, rapida si plina de arome...
Piept de pui in sos alb cu tarhonAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii