Salam de biscuiţi reţetă
Se rup biscuitii in bucati nici mari nici mici intr-un vas mai mare, se taie rahatul fasii. Separat se fierbe laptele, se adauga margarina si zaharul la foc mic pana cand se topesc. Se da vasul de pe foc si de adauga cacao si se amesteca pana nu mai raman cocoloase. Se mai da intr-un clocot si se adauga esenta de rom. Se toarna peste biscuiti, rahatul taiat stafidele si nuca de cocos si se amesteca pana se omogenizeaza cu laptele fiert margarina si zaharul (care trebuie sa fie un pic caldut - NU fierbinte!). Pentru aceasta compozitie ai nevoie de 3 coli de celofan. compozitia se imparte din ochi in 3 parti si se ruleaza fiecare parte ca pe un slam. Se pune la frigider pana a doua zi.
POFTA BUNA!
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii