Mai intai de toate punem stafidele cu esenta de rom si cu o lingura de apa si le lasam sa se inmoaie. Rahatul colorat il taiem cubulete. Biscuitii ii maruntim. Eu i-am bagat in robotul de bucatarie si a facut el toata treaba. Intr-o cratita punem laptele si zaharul si il punem la foc mic amestecand pana se topeste tot zaharul. Cand zaharul s-a topit adaugam untul si cacao. Dupa luam siropul de pe foc unde incorporam stafidele cu romul si rahatul taiat cubulete si amestecam pana se omogenizeaza. Amestecul acesta il turnam peste biscuiti si amestecam bine pana se omogenizeaza totul. Intindem pe masa o folie alimentara si presaram deasupra fulgii de cocos. Apoi punem salamul de biscuiti si il modelam cu mana in forma de salam. Rulam strans si legam la capete. Se da 2 ore la frigider dupa care il putem felia si savura.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii