Mai intai de toate punem stafidele cu esenta de rom si cu o lingura de apa si le lasam sa se inmoaie. Rahatul colorat il taiem cubulete. Biscuitii ii maruntim. Eu i-am bagat in robotul de bucatarie si a facut el toata treaba. Intr-o cratita punem laptele si zaharul si il punem la foc mic amestecand pana se topeste tot zaharul. Cand zaharul s-a topit adaugam untul si cacao. Dupa luam siropul de pe foc unde incorporam stafidele cu romul si rahatul taiat cubulete si amestecam pana se omogenizeaza. Amestecul acesta il turnam peste biscuiti si amestecam bine pana se omogenizeaza totul. Intindem pe masa o folie alimentara si presaram deasupra fulgii de cocos. Apoi punem salamul de biscuiti si il modelam cu mana in forma de salam. Rulam strans si legam la capete. Se da 2 ore la frigider dupa care il putem felia si savura.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii