Intr-o cratita se pune laptele si zaharul. Se transfera oala pe foc si se incalzeste pana se topeste zaharul. Se adauga zaharul cu rom apoi margarina. Se amesteca pana se topeste margarina. Se ia de pe foc si se adauga cacaoa. Se amesteca bine pana se omogenizeaza.
Biscuitii se maruntesc dar se lasa si bucati mai mari.
Rahatul se taie in bucatele mici.
Stafidele se pun la inmuiat in esenta de rom.
Nuca se prajeste usor apoi se taie mai marunt.
Se pun toate aceste ingrediente in amestecul de lapte cu margarina. Se amesteca cu ajutorul unei linguri pentru a se amesteca bine toate ingredientele.
Pe o folie alimentara se pun cateva linguri din amestec si se ruleaza cat mai strans in forma de salam. Se dau la rece pana a doua zi.
Pofta buna!
Acesti biscuitii sunt fragezi, cu aroma de lamaie si le sta bine printre ramurelele de brad. As fi putut sa ii tai pe toti cu...
Biscuiti cu lamaie pentru CraciunO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii