Intr-o cratita se pune laptele si zaharul. Se transfera oala pe foc si se incalzeste pana se topeste zaharul. Se adauga zaharul cu rom apoi margarina. Se amesteca pana se topeste margarina. Se ia de pe foc si se adauga cacaoa. Se amesteca bine pana se omogenizeaza.
Biscuitii se maruntesc dar se lasa si bucati mai mari.
Rahatul se taie in bucatele mici.
Stafidele se pun la inmuiat in esenta de rom.
Nuca se prajeste usor apoi se taie mai marunt.
Se pun toate aceste ingrediente in amestecul de lapte cu margarina. Se amesteca cu ajutorul unei linguri pentru a se amesteca bine toate ingredientele.
Pe o folie alimentara se pun cateva linguri din amestec si se ruleaza cat mai strans in forma de salam. Se dau la rece pana a doua zi.
Pofta buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustLa fel de cunoscuta in CSI ca si si placinta ruseasca cu branza pe care am postat-o anterior...
Cочники-Placinta ruseasca cu branza IIDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii