Rulouri cu Cocos

Postat pe: 22-12-2008
(0)

Ingrediente

pentru aluat:
un pachet de margarina (250g)
400 g faina
3 galbenusuri
100 ml lapte
20 g drojdie proaspata
pentru umplutura:
3 albusuri
250 g zahar pudra
100 g nuca de cocos
2 pliculete vanilie

Mod de preparare

Se amesteca drojdia cu o lingurita de zahar, cele 100 ml lapte si o lingurita cu faina si se lasa la dospit. Intre timp facem umplutura astfel: batem spuma albusurile cu zaharul, vanilia si la sfarsit adaugam nuca de cocos, aceasta umplutura o impartim in trei parti egale.

Continuam cu aluatul . . . dupa dospirea drojdiei amestecam margarina cu galbenusele, drojdia dospita pana obtinem un aluat elastic pe care il impartim in trei parti egale.

Atentie acest aluat nu se lasa la dospit.

Intindem fiecare portie de aluat pe rand pana la dimensiunea de cca 25/30 cm

Ungem aceasta foaie cu o parte din umplutura din cele trei, rulam foaia iar cu un cutit taiem felii de grosimea unui deget si punem aceste felii intr-o tava peste care am pus hartie de copt.

Cutitul trebuie bagat inainte de fiecare taiere in apa rece. Se introduc in cuptor incalzit in prealabil timp de 20 minute. La fel se procedeaza si cu celealalte doua portii de aluat.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulouri cu Cocos" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulouri cu Cocos