Rulada Visinica

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

foaie de rulada:
4 oua
4 lg zahar
4 lg faina 1 lg cacao
crema:
un plic de budinca de vanilie
300ml lapte 150gr zahar
100gr margarina dulceata de visine
glazura:
100gr ciocolata
1 lingurita miere
50 gr margarina

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus se face o foaie de rulada pe care o punem la copt pe hartie. Dupa ce s-a copt o pudram cu un pic de faina si o rulam cu totul. Crema o preparam dupa instructiunile de pe plic numai ca folosim doar 300ml lapte si mai adaugam si margarina dupa ce s-a racit

Scoatem rulada din hartie punem un strat de crema apoi unul de dulceata si rulam. O tinem o ora la frigider dupa care o glasam si decoram dupa preferinta




Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada Visinica" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

LORY
•  06.12.2009 10:16:52

Vera dar trebuie sa se intareasca ciocolata....probabil te gandesti cum o mai poti taia....foarte simplu :bagi cutitul in apa ferbinte, ii tii cateva secunde dupa care il stergi si tai repede rulada...taieturile vor iesi perfecte fara sa se crape ciocolata

veraem
•  05.12.2009 23:34:08

dar daca punem ciocolata pe deasupra nu se vaintari?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada Visinica