Din ingredientele de mai sus se face o foaie de rulada pe care o punem la copt pe hartie. Dupa ce s-a copt o pudram cu un pic de faina si o rulam cu totul. Crema o preparam dupa instructiunile de pe plic numai ca folosim doar 300ml lapte si mai adaugam si margarina dupa ce s-a racit
Scoatem rulada din hartie punem un strat de crema apoi unul de dulceata si rulam. O tinem o ora la frigider dupa care o glasam si decoram dupa preferinta
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii