Rulada Visinica

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

foaie de rulada:
4 oua
4 lg zahar
4 lg faina 1 lg cacao
crema:
un plic de budinca de vanilie
300ml lapte 150gr zahar
100gr margarina dulceata de visine
glazura:
100gr ciocolata
1 lingurita miere
50 gr margarina

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus se face o foaie de rulada pe care o punem la copt pe hartie. Dupa ce s-a copt o pudram cu un pic de faina si o rulam cu totul. Crema o preparam dupa instructiunile de pe plic numai ca folosim doar 300ml lapte si mai adaugam si margarina dupa ce s-a racit

Scoatem rulada din hartie punem un strat de crema apoi unul de dulceata si rulam. O tinem o ora la frigider dupa care o glasam si decoram dupa preferinta




Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada Visinica" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

LORY
•  06.12.2009 10:16:52

Vera dar trebuie sa se intareasca ciocolata....probabil te gandesti cum o mai poti taia....foarte simplu :bagi cutitul in apa ferbinte, ii tii cateva secunde dupa care il stergi si tai repede rulada...taieturile vor iesi perfecte fara sa se crape ciocolata

veraem
•  05.12.2009 23:34:08

dar daca punem ciocolata pe deasupra nu se vaintari?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada Visinica