Din ingredientele de mai sus se face o foaie de rulada pe care o punem la copt pe hartie. Dupa ce s-a copt o pudram cu un pic de faina si o rulam cu totul. Crema o preparam dupa instructiunile de pe plic numai ca folosim doar 300ml lapte si mai adaugam si margarina dupa ce s-a racit
Scoatem rulada din hartie punem un strat de crema apoi unul de dulceata si rulam. O tinem o ora la frigider dupa care o glasam si decoram dupa preferinta
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicatePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.E foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii