Ingrediente
● foaie de rulada: |
● 4 oua |
● 4 lg zahar |
● 4 lg faina 1 lg cacao |
● crema: |
● un plic de budinca de vanilie |
● 300ml lapte 150gr zahar |
● 100gr margarina dulceata de visine |
● glazura: |
● 100gr ciocolata |
● 1 lingurita miere |
● 50 gr margarina |
Mod de preparare
Din ingredientele de mai sus se face o foaie de rulada pe care o punem la copt pe hartie. Dupa ce s-a copt o pudram cu un pic de faina si o rulam cu totul. Crema o preparam dupa instructiunile de pe plic numai ca folosim doar 300ml lapte si mai adaugam si margarina dupa ce s-a racit
Scoatem rulada din hartie punem un strat de crema apoi unul de dulceata si rulam. O tinem o ora la frigider dupa care o glasam si decoram dupa preferinta
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rulada Visinica" nu uita sa ii faci un review.
Scoatem rulada din hartie punem un strat de crema apoi unul de dulceata si rulam. O tinem o ora la frigider dupa care o glasam si decoram dupa preferinta
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rulada Visinica" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 06.12.2009 10:16:52
Vera dar trebuie sa se intareasca ciocolata....probabil te gandesti cum o mai poti taia....foarte simplu :bagi cutitul in apa ferbinte, ii tii cateva secunde dupa care il stergi si tai repede rulada...taieturile vor iesi perfecte fara sa se crape ciocolata