Rulada Visinica

Complexitate
redusa
Rulada Visinica

Ingrediente

  • foaie de rulada:
  • 4 oua
  • 4 lg zahar
  • 4 lg faina 1 lg cacao
  • crema:
  • un plic de budinca de vanilie
  • 300ml lapte 150gr zahar
  • 100gr margarina dulceata de visine
  • glazura:
  • 100gr ciocolata
  • 1 lingurita miere
  • 50 gr margarina

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus se face o foaie de rulada pe care o punem la copt pe hartie. Dupa ce s-a copt o pudram cu un pic de faina si o rulam cu totul. Crema o preparam dupa instructiunile de pe plic numai ca folosim doar 300ml lapte si mai adaugam si margarina dupa ce s-a racit

Scoatem rulada din hartie punem un strat de crema apoi unul de dulceata si rulam. O tinem o ora la frigider dupa care o glasam si decoram dupa preferinta


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere posate in vin

Pere posate in vin

Pere posate in vin
Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci